Over Andaloussi.nl

Andaloussi.nl is een online shop opgezet door een familie bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de mode, in zowel de offline als online retail. Andaloussi fashion biedt dezelfde service als een fysieke winkel, maar biedt het gemak om vanuit huis de voor jouw ideale kleding of accessoires uit te kiezen.
Naast het geruime assortiment, biedt Andaloussi.nl vele voordelen op het gebied van garantie, correcte bezorging, het retourneren van producten en veilig betalen.

De kernwaarden van Andaloussi Fashion zijn: snel, veilig en plezierig. We willen het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Betalen kan eenvoudig via iDeal of Paypal.

Een ander belangrijk onderdeel van plezierig shoppen bij Andaloussi is onze zeer flexibele klantenservice. Is er een probleem met je bestelling of heb je een vraag dan zoeken wij direct naar de beste oplossing. Want alles draait erom dat je zo snel en optimaal mogelijk gebruik kunt maken van je aankoop.

Heb je opmerkingen over de webshop of de service? Neem dan altijd contact met ons op zodat we dit kunnen verbeteren. Want bij Andaloussi.nl draait het om de tevreden klant!

Wij wensen je veel shopplezier!

Namens het team van Andaloussi fashion