Levering
Wanneer u een bestelling plaatst via Andaloussi.nl kunt u uitgaan van een levering binnen 2 – 6 werkdagen.

Verzendkosten
U betaalt bij Andaloussi.nl maximaal € 6,95 verzendkosten in Nederland.

Retour & Ruilen
Andaloussi fashion wil graag dat u tevreden bent met de aankopen. Als uw aankopen niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling de koop ontbinden door het ongebruikte artikel (voorzien van alle labels en in originele verpakking) te retourneren. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.

LET OP: Vul de reden van jouw retour in op het retourformulier en voeg dit formulier bij je retourartikel(len) .
Download retourformulier

Ruilen
Is de maat niet goed of heeft u toch liever een andere kleur van hetzelfde artikel, dan kunt u dat artikel ruilen. U betaalt dan enkel de verzendkosten. Kijkt u wel eerst in onze webshop voor de beschikbare maten en kleuren.

Retour versturen
Als het pakket klaar is gemaakt voor verzending, kun je het inleveren bij het dichtstbijzijnde postkantoor om het (op eigen rekening) te versturen naar onderstaand adres.

Andaloussi fashion
Twentepoort West 40A
7609RD Almelo

Verwerking van retour artikelen
Als uw retourzending bij ons binnenkomt, verwerken wij deze zo spoedig mogelijk. Zodra is bevestigd dat u binnen de daarvoor gestelde termijn hebt geretourneerd en de artikelen in goede staat verkeren, zal Andaloussi fashion het reeds betaalde bedrag zo snel mogelijk, binnen uiterlijk 14 dagen, terugstorten op uw rekening.